top of page

Tegevusaruanne

Kallid sõbrad,


Soovime teile häid jõule ja head uut aastat! Soovime avaldada sügavat tänu, et osalesite meie ja Halastuskeskus Narva elus. See aasta lendas väga kiiresti, saime targemaks, õppisime midagi, saime kogemusi. Lapsed on saanud aasta vanemaks ja meil on hea meel, et saame jätkuvalt avada Keskuse uksi kõigile abivajajatele! Vajadused on erinevad – toit, riided, toetavad sõnad, armastus, hoolitsus või lihtsalt naeratus.

Nüüd on põhikeskus avatud kolmapäeval, neljapäeval, reedel 13-18.00.

Luchik on avatud esmaspäevast reedeni 13-17.00.

21. detsembril korraldati väljasõit tallu, kus lapsed tutvusid loomadega ja veetsid aega õues. Pärast seda jätkus pidulik programm Keskuses.

22. detsembril toimus jõulupüha. Lapsed valmistasid ette laulud ja sketši jõulude tähendusest ning sellest, et sel pühal sündis Jeesus Kristus, kes tõi igale inimesele lootuse. Pühade lõpus said lapsed kingitusi, mille saatsid meile Norra inglid! Seetõttu suur-suur aitäh kallid sõbrad kingituste eest! Eriline tänuLinda Myklebust ja Ole Bjørn Saltnes Misjon Europa ja teised kingituste saatmises osalenud sõbrad! Turid Flisen, Solfrid Marie Rosendal, Liv Norberg, Per Norberg, Per Gunnar, Anne Kristine Bakken Hovtun ! Ja ka tänud Tore Bandlien ja Turid Bandlien ja nende sõbralik pere magusate kingituste eest! Aitäh Lasteaed Solstrålen Barnehage, Fevik, Svein Ivar Trondahl, Siri Christine Trondahl, Arnfinn Fidje, Anne Maren Fidje Fjærbu, Øystein Digre . Aitäh Estlandsgruppa i Stange Kristin Tovseth, Vemund Koren ! Ja muidugi suur tänu Estlandsforeningen Midt-Norge Ann-Elin Slettahjell, Kjellrun Skagseth Kolås ja kõik nende partnerid! Igakuise toetusega saame jätkata laste ja nende perede teenimist.

Häid jõule ja head uut aastat!



8 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page